Пайети, пера, блясък и грация... На ледената пързалка в Пьонгчанг

...
Пайети, пера, блясък и грация... На ледената пързалка в Пьонгчанг
Коментари Харесай

Френска фигуристка разкри повече от необходимото

Пайети, пера, искра и прелест... На ледената пързалка в Пьонгчанг феновете могат да видят същински церемониал на хубостта по време на осъществяванията от програмата по фигурно пързаляне.

Понякога обаче красивите фигуристки демонстрират малко... повече. И то не без помощта на палавите клипси на костюмите, които понякога влизат в основната роля на леда.

Последната тяхна " жертва " е представителката на Франция на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг Габриела Пападакис. Докато двукратната международна шампионка в танцовите двойки концентрирано изпълняваше последния детайл от комплицираната стратегия дружно с колегата си Гийом Сисерон на чувствената музика на Ед Шийрън, роклята ѝ се откопча. За нейно благополучие ѝ " изневери " единствено закопчалката на врата, за злощастие - това бе изцяло задоволително, с цел да разкрие повече, в сравнение с би трябвало.

За къс момент на телевизионните екрани се появи част от гърдата на Габриела, а фотографите не пропуснаха да запечатат този миг.

Френските фигуристи продължиха с осъществяването си и даже приключиха на втори в класирането, което им отреди място и във финала на дисциплината на 20 февруари. Пападакис обаче беше смутена от дребния случай.

" Преживях същински призрачен сън! Роклята ми се откопча, беше доста тежко. Такова нещо ми се случва за първи път. Постарах се да остана концентирана и желаех да завърша програмата без други произшествия. Моят най-страшен призрачен сън се случи на олимпийските игри. Молих се... Само това можех да направя ", съобщи Пападакис.

Французойката не е първата фигуристка, която би трябвало да се оправя с проблеми с костюма по време на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг. Преди 10 дни роклята на представителката на Южна Корея Юра Мин също се разкопча. С помощта на ръцете и колегата си тя съумя да задържи костюма си, само че за разлика от Пападакис, приключи на предпоследно място дружно с колегата си Александър Геймлин.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР