Pavell & Venci Venc' е един от най-популярните български дуети.

...
Pavell & Venci Venc' е един от най-популярните български дуети.
Коментари Харесай

Pavell & Venci Venc' направиха уникална изповед пред БЛИЦ за...

Pavell & Venci Venc' е един от най-популярните български дуети. Двете момчета се постановиха като водещи имена в музиката, а също по този начин и като водещи на "Гласът на България ". Интересното при тях е, че вземат участие интензивно в изработката на техните песни и сами пишат текстовете си. Правят го и за доста сътрудници. Наскоро пуснаха доста забавен план "Не бих могъл ", в който присъединяване взема и огромната звезда Любо Киров. Наш кореспондент приказва с Павката и Венци за всичко ново към тях, а те за първи път признаха и огромна вест, обвързвана с професионалното им развиване.

- Момчета, по какъв начин се роди концепцията за трио с Любо Киров? Откога се познавате с него?
- Venci Venc’: Направихме песента преди две години дружно с братята Пламен и Иво Добреви, само че запазихме издаването й за специфичен миг от живота ни. Аз персонално посветих моята част на щерка ми Агуая и това я прави още по-лична за мен. С Любо се познаваме от доста години, той е страховит човек и експерт, а работата с него е като ария.
Pavell: Ние към този момент не един път споделихме, че постоянно сме желали да създадем ария дружно с Любо Киров и сме щастливи, че това най-сетне се случи. Както Венци сподели, направихме песента за няколко часа и единомислещо взехме решението, че би трябвало да включим Любо Киров на припева. Звъннахме му след среднощ и му предложихме колаборация, а той доста хареса песента и се съгласи да се включи.

Четете на show.blitz.bg какви пикантни неща споделиха двамата за най-личните си хора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР