Павел забрани на Цветелин Маринов да се доближава до любимата

...
Павел забрани на Цветелин Маринов да се доближава до любимата
Коментари Харесай

Павел на Преслава скочи на Цуни: Ще ядеш бой, ако лъжеш, че си спал с моето момиче

Павел забрани на Цветелин Маринов да се приближава до обичаната му добричлийка и го накара да изтрие телефонния й номер. Настоящото гадже на Преслава - ревностният пехливанин Павел Лазаров е заплашил предприемача Цветелин Маринов да спре да приказва наляво и надясно нелепости за неяу.

Двамата мъже са се засякли в известно столично заведение, като при типа на Цуни, избухливият Лазаров непосредствено е скочил от стола си и отишъл на масата на плевенчанина. Татуираният Павел яростно декларирал на Маринов да стои надалеч от Преслава и да спре да си измисля, че е имал връзка с нея, твърди „ Таблоид “.

Ревнивият Лазаров, който фолк певицата скоро публично показа пред всички, натрупал яд против хилавия земеделец още до момента в който Цуни беше в Къщата на „ ВИП Брадър”. Още с влизането си в риалити шоуто Цветелин Маринов стартира да споделя истории, по-голяма част от които се оказаха неистина. Той самичък си съчини версията, че е имал секс спекулация с Преслава преди няколко години.

Според наши източници плейбоят употребявал другарството си с гласовитата Петя и се възползвал от него, като почнал да споделя на всичките си приятели, че я е „ минал “ и даже преди няколко години се прогласи за нейно гадже. Във „ ВИП Брадър” Цветелин още веднъж се опита да намекне, че е имал алъш-вериш с добричлийката. Именно поради съчинените му истории Павел набрал на мислещият се за плейбой земеделец и единствено чакал комфортен миг да го „ строи в две редици”.

Цуни е предизвестен да изтрие номера на Преслава от телефона си, както и да не разправя, че е спал с нея. Павел приклещил някогашния съкровен другар на фолк певицата Елена Паришева и непосредствено му споделил, че в случай че не се вслуша в думите му, ще си изяде багра.

Плевенският предприемач Цветелин Маринов за първи път влезе в медийното пространство като гадже на фолк певицата Елена Паришева, а след това станаха известни и случките му с изкусителката Калина Паскалева и няколко столични бръмчалки. Зърненият необут го играе огромен плейбой и сваляч, само че си го отнесъл от избухливия Павел, който му посочил, че не би трябвало се приближава до непознати дами, с усмивка означават очевидци на унизителната за плевенчанина сцена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР