Павел Маринов направи дебюта си за сезона с екипа на

...
Павел Маринов направи дебюта си за сезона с екипа на
Коментари Харесай

Павел Маринов: Надявам се да играем поне финал

Павел Маринов направи дебюта си за сезона с екипа на Берое. Капитанът на старозагорци означи 8 точки, хвана 8 битки и направи 6 асистенции при завръщането си на паркета, с цел да помогне на отбора си да завоюва дербито с Балкан с крайното 72:79.
" Чувствам се добре, само че не съм подготвен за това, което чакам от себе си. Играхме доста умерено, необичайно е да се играе пред празни трибуни. Надявам се в края на сезона да сме по-подготвени и хората да видят малко по-различен баскетбол, като се върнат в залите. Променихме отношението ни към играта, в първите минути се усещах изтощен и не влязох в темп. След това заиграхме малко по-отборно в отбрана, дружно с повече сила, като това промени нещата.

Момчетата са доста възпитани и културни. Лесно се работи с тях. Позитивни са, което е причина за добра работа. Атмосферата е приятна, работи се добре. Не съм пристигнал инцидентно тук, имам персонални упоритости, които са свързани с отборните. Надявам да играем най-малко край ", разяснява Павел Маринов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР