Пътят се затваря за движение на МПСЗапочна изпълнението на мероприятията

...
Пътят се затваря за движение на МПСЗапочна изпълнението на мероприятията
Коментари Харесай

Започнаха аварийно-възстановителни и укрепителни дейности на пътя от Петрич за х. „Беласица“

Пътят се затваря за придвижване на МПС

Започна осъществяването на мероприятията за подсилване на пътя за хижа „ Беласица ”, опустошен и злепоставен след изобилните превалявания довели до срутване на земни маси върху пътя от прилежащите скатове и срутване на пътното трасе на обособени сектори.

Дейностите са ориентирани към обезпечаване на сигурността за всички, ползващи този маршрут в планина Беласица. За задачата ще бъдат построени укрепителни уреди и водостоци - подпорни стени за подсилване трасето на пътя в най-належащите и рискови сектори и водостоци за отклоняване на водите от дерета предизвикали третиране на пътното платно.

Цялата нужна документи е съгласувана и с Регионална инспекция за опазване на околната среда – Благоевград, поради обстоятелството, че се навлиза в територията на Политическа партия „ Беласица “ със статут „ предпазена “.

Малката широчина на пътното платно и получилите се пропадания ще доведат до затваряне на пътя за придвижване на МПС в интервала на осъществяване на строителството на подобектите.

Строител на обекта е „ МОНОЛИТ-21 - АНДОНОВ И ЗАХОВ ” ООД.

Призоваваме за схващане и отговорност в дните, когато ще бъде затворен за придвижване на МПС пътят към хижа „ Беласица “.

Община Петрич ще Ви осведоми навреме по кое време ще бъде пуснато придвижването, ще бъдат поставяни и осведомителни табели при започване на пътя!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР