Пътят на честта“ е вдъхновен от истински събития – това

...
Пътят на честта“ е вдъхновен от истински събития – това
Коментари Харесай

Магърдич Халваджиян: „Пътят на честта“ ни учи да не се предаваме

„ Пътят на достойнството “ е въодушевен от същински събития – това е история, в която няма мечти, а условия от действителния живот. Трудно е да запазиш достойнството си при тестванията, с които се сблъсква основната героиня. Едно от най-важните неща е в никакъв случай да не се предаваш “, описа Магърдич Халваджиян в студиото на. Борени часове преди премиерата на новия трагичен сериал продуцентът подчертава някои от общочовешките тематики, които ще участват в сюжетните линии.

Сблъсъкът сред поколенията , достолепието и битката за оцеляване на една самотна майка в огромния и чужд град ще участват в „ Пътят на достойнството “, който ще започва довечера от 22:00ч. по NOVA. „ Историята ще стартира с бягството на Кера, а едвам по-късно ще се завърнем към повода за това. Когато четох сюжета, не можех да допускам, че е допустимо да съществуват толкоз неприятни хора – евентуално има и такива хора, с които животът ни среща “, добавя продуцентът, който е впечатлен от мощното наличие на актрисата Силвия Петкова в построяването на Кера. Историята ще показа и престъпна нишка, която стартира в далечната 90-та и се завръща в актуалния свят с неизплатени задължения от предишното.
 Пътят на достойнството NOVA
В премиерния епизод феновете ще видят точно сериозния избор, пред който се изправя основната героиня, както и препратките с предишното, което търси компенсация от новите генерации. Отношенията сред снаха и свекърва, преобръщането на един човешки живот и следствията, които трансформират нечий път ще слагат начало на „ Пътят на достойнството “, който ще бъде предаван от понеделник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.
 Пътят на достойнството NOVA-->
Сценарият на новото заглавие е основан от Милена Фучеджиева и Елена Иванова , а режисьори на сериала са Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев, Зоран Петровски и Станислав Тодоров – Роги. В функциите може да видите и познатите лица Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Веселин Плачков, Симеон Лютаков, Гергана Данданова, Владимир Зомбори. В „ Пътят на достойнството “ феновете ще се срещнат с нови лица, които ще вдъхнат живот на достоверни герои.

Не пропускайте “Пътят на достойнството ” на 9 септември от 22:00 ч. по NOVA.

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР