Пътят който извървяхме за тази година, бе труден, но времето

...
Пътят който извървяхме за тази година, бе труден, но времето
Коментари Харесай

Нинова зададе директни въпроси на Борисов в ефир относно Цветанов и Добрев

Пътят който извървяхме за тази година, бе сложен, само че времето сподели, че е верният. Трябва да имаме сили, с цел да продължим и сме подготвени. Toва съобщи Корнелия Нинова от Казанлък в ефира на Българска национална телевизия. Запитана ще желае ли да трансформира Българска социалистическа партия още, тя сподели: " Промяната стартира, само че не е завършила при нас. Ако имаме рекламация да променим България, би трябвало да стартираме със себе си и го доказахме. Не бе елементарно, само че резултатите демонстрират, че сме прави. Социологическо изследване демонстрира разлика от 2,5% "

На въпрос Георги Гергов ще бъде ли на Бузлуджа, водачът на Българска социалистическа партия отговори: " Не знам, само че позволявам този вид. Той е регионален ръководител на Пловдив ".

Относно какво би трябвало да е отношението на Българска социалистическа партия към ГЕРБ, тя сподели. " Резултатите от изборите ни дефинираха като съпротива. Ние сме доста разнообразни като хрумвания, стратегиите ни също. Тези 3 месеца демонстрираха, че сме доста разнообразни в политиките. Правилно отхвърлихме всевъзможни оферти и упования за общо ръководство с ГЕРБ. Има въпроси, по които би трябвало да сме на първо място българи и го доказахме - случая с Македония, всеобщо значими закони и др ".

" 100 дни минават, а те нямат управническа стратегия. Държавата не е постоянна, както дадоха обещание. Протестират служители на реда, лекари, родители на деца с увреждания... ", добави Нинова.

Относно депутата, упрекнат за кражба на гласове в Асеновград, тя сподели: " Ще го пазиме и ще кажа нещо на Борисов, който приказва по тематиката, защото господин Главчев сподели, че те са кардинални. След като техният народен представител бул отхвърлен, трябвало и нашия. Щом Борисов мери с идентичен критерий, ще го запитвам за какво Цветанов с няколко пъти свален имунитет и каузи за жилища не бе свален. Защо Делян Добрев, който в този момент е със свален имунитет за злоуптреби в Белене, отново не е отхвърлен ".

" Управляващи, като се изключи че ни връщате към мутренските години, най-малко не ни връщайте в същото време, когато раздавахте присъди от трибуната ", прикани Нинова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР