Пътуваме в незнайна посока. Само аз и той. Слънцето почти

...
Пътуваме в незнайна посока. Само аз и той. Слънцето почти
Коментари Харесай

Красива си, когато си щастлива…

Пътуваме в незнайна посока. Само аз и той. Слънцето съвсем залязва. Топлите му лъчи придават на небето един леко оранжев, тук-там червено-розов цвят. Нося обичаните си слънчеви очила, тъй като пътят ни е против блестящите слънчеви лъчи. Облечена съм в къси дънкови панталонки, бели кецове и ризката, която боготворя да вързвам в двата края. Той е с тениска. Обикновена, раздърпана, с надпис. Слушаме безгрижна музика. Понякога усилвам звука и скачам да пея през прозореца. Тропам и викам. Танцувам. Той ми се смее. Спира колата и стартира да ме гъделичка. Следва целувка. После продължаваме по пътя. По безкрайния път. Към незнайна посока. Шосето е чисто. Времето прелестно. Подухва лек, топъл ветрец и развява косите ми. Прави ги още по-неподредени. Пътуваме. Нанякъде. Пред нас е единствено залеза.

Спираме за отмора на някоя забравена крайпътна бензиностанция. Старчоци, задрямали от досада по масичките се пробуждат и ме оглеждат. Той ме пази. Мята ми горнището си, с концепцията да не настина. Ревнува ме от въздуха и ме гледа с оня взор, като че ли друго с изключение на аз не съществува. Сякаш времето е спряло. И е единствено наше. Поръчваме огромни чаши кафе с доста мляко. Сядаме да ги изпием. Поемаме си глътка въздух. Аз подвигам чашата и се мацам на мустак с млякото. Той ми се смее. После го почиства с целувка. Пътуваме единствено двамата. На някъде. Пред нас е единствено тиха нощ.

Вече е късно. А аз съм съвсем задрямала. Съвсем тиха и нежна музика звучи в колата. Издърпала съм седалката си, с цел да ми бъде по-удобно. Под главата си съм навила жилетка. Завила съм се с неговото горнище. И е топло, меко и прелестно. Тъмно е. Блещукат единствено дребните звезди в небето и фаровете на колата ни. Пътуваме единствено двамата. Нанякъде. Пред нас е единствено светлото утро.

Будя се. Рошава, крива и намръщена. Без грим. С размъкнати облекла от неуместната за спане седалка. Поглеждам се в огледалото и с доста смях стартирам да викам.

– Лелее! Изглеждам извънредно! – ядосано декларирам.

– Красива си! – поглеждам ме той. – Красива си, когато си щастлива!

Пътуваме. Само двамата. Нанякъде. Пред нас е единствено щастливият живот…

Инфо: https://glamgirls.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР