Пациент имаше трудности да се обясни на лекарите, след като

...
Пациент имаше трудности да се обясни на лекарите, след като
Коментари Харесай

Пациент беше откаран по спешност в болница, след като наложи 11 пръстена около пениса и се заклещи

Пациент имаше компликации да се изясни на лекарите, откакто влезе в болничното заведение с 11 пръстена, залепени на гениталиите му.

Мъжът трябвало да бъдат отстранени металните пръстени от пениса му, защото те започвали да се подуват и натъртват, преди да изпадне в безсъзнание. Медиците се бориха да отрежат метала заради подуването му.

Но за благополучие интервенцията беше сполучлива и пациентът беше оставен да се възвръща в болничното поделение в Банкок, Тайланд. Въпреки това, претекстът за това по какъв начин се е озовал в затрудненото си състояние преди всичко остава неразбираем.

Пациентът твърди, че е купил продуктите от железария с вярата да „ усили половото си наслаждение “ в неговия вкъщи в Банкок на 13 март. Той изчака да остане самичък, след което се нахлузи на устройствата „ Направи си самичък “ единствено с цел да осъзнае грешката си, защото металните аксесоари свиха мъчително фалоса му, когато беше на цялостна мощ. Той беше откаран по неотложност в болничното заведение, защото подуването се утежни.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР