Пътният инцидент възникна вчера сутринта, около 7:20 часа, в района

...
Пътният инцидент възникна вчера сутринта, около 7:20 часа, в района
Коментари Харесай

Хванаха шофьор, влачил и осакатил жена на пътя



Пътният случай породи през вчерашния ден сутринта, към 7:20 часа, в региона на кръстовището сред булевардите " Мадара " и " Ришки проход " в Шумен.

Пострадалата 61-годишна жена е откарана в болничното заведение в регионалния град с голям брой пострадвания, в тежко положение и с заплаха за живота. Тя е с ампутация на лява ръка под лакътната става, с фрактура на седем ребра и пневмоторакс на бял дроб, заяви по-рано през днешния ден Йорданова.

Пострадалата при злополуката е изпаднала в потрес, с голям брой пострадвания и не можеше да каже какво се е случило, означи през вчерашния ден Йорданова и прикани хората, които са станали очевидци на случая, да се обадят на тел. 054877221. От полицията умоляваха жителите и за записи от видеорегистратори на коли, минали в региона на пътното произшествие сред 7:00 и 7:30 часа, само че не е подаден нито един сигнал до полицията, посочи в обедните часове през днешния ден Йорданова.

Извършените голям брой оперативни дейности от полицейските чиновници за определяне на причинителя на тежкия случай по-късно през днешния ден са дали резултат. Установен, арестуван и разпитан е 63-годишен мъж от Шумен. Водачът е притеглен към наказателна отговорност, повдигнато му е обвиняване. Работа по документиране на закононарушението продължава под управлението на способената прокуратура, добави Йорданова.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен приканват водачите да карат рационално, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да бъдат изключително деликатни в тъмните часове на денонощието, призори и когато се стъмнява. Оттам насочат зов и към пешеходците - да бъдат деликатни и да не излизат ненадейно на пътното платно, защото не могат да плануват дейностите на водачите, дали ще могат да спрат в точния момент и да ги пропуснат да пресекат. От полицията в регионалния град насочат зов и към всички очевидци на пътнотранспортни катастрофи - да подават сигнал на тел 112 или в най-близкото полицейското ръководство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР