Пътници на борда на полет за Обединеното кралство, който е

...
Пътници на борда на полет за Обединеното кралство, който е
Коментари Харесай

Пътниците на полета в Манчестър хвалят пилота, докато самолетите Typhoon на Кралските военновъздушни сили се спускат до тях

Пътници на борда на полет за Обединеното кралство, който е трябвало да бъде ескортиран от два изтребителя на RAF, описаха по какъв начин хората на борда са останали спокойни, до момента в който Тайфуните идват насреща.

Полет SK4609 на Scandinavian Airlines, който беше на път за Манчестър от Осло, Норвегия, загуби връзка с тези на земята към 45 минути преди кацане този следобяд. Самолетите на RAF бяха качени „ съгласно процедурата “, с цел да съпроводят самолета, до момента в който той беше свален безвредно, с екипи за незабавна помощ, чакащи на асфалта.

Елиът Отесен, който беше на борда на самолета, сподели пред Mirror: „ Ние излетя в точния момент, всичко беше обикновено, едвам към половин час преди да кацнем, водачът ни сподели, че RAF организират подготовка и ще летят до нас.

„ Не провокира никаква паника, всички хора гледаха през прозорците и правеха видеоклипове, като цяло хората бяха щастливи и се смееха, никой не смяташе, че това е нещо извънредно. “

21-годишният студент, който чете философия, полит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР