Пътник от Сандански по жп линията София-Кулата изигра цяла театрална

...
Пътник от Сандански по жп линията София-Кулата изигра цяла театрална
Коментари Харесай

Циркаджия обра жена във влак и пациент в болница за часове

Пътник от Сандански по жп линията София-Кулата изигра цяла театрална сценка, с цел да се отърве от служителите на реда, откакто открадна дамска чанта. Обръчът към 37-годишния Георги Делчев от Сандански се стегнал, когато жена от същия трен изпищяла, че й е открадната дамската чанта, в която имала документи и пари. За случая заяви struma.bg.

Транспортните служители на реда, които били дежурни във влака, почнали инспекция на всички пасажери, с цел да открият парите и документите. Крадецът като видял, че има възможност да бъде оголен, се тръшнал в един от коридорите на вагоните и оповестил, че му е прилошало и се усеща доста зле. Началникът на влака потърсил лекарска помощ на тел. 112. Линейка на Спешен център – Дупница изхвърчала и за броени минути пристигнала на гарата.

Дежурният доктор прегледал Георги, пулсът му бил 120 удара в минута. Санданчанинът незабавно бил превозен до една от лечебните заведения в Дупница и настанен за лекуване. Ден след престоя му там изчезнали и парите на пациента, който лежал на прилежащото легло. От здравното заведение уведомили полицията в града за кражбата. При инспекция от униформените парите били открити у Георги Делчев. От болничното заведение го изписали поради кражбата, а и пулсът му бил в нормата.

Полицаите незабавно щракнали белезниците на апаша и го закарали в Спешен център за освидетелстване от доктор. След прегледа дежурният доктор решил, че Георги Делчев може да остане в ареста. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане за осъществените обири. По време на разпита той си признал, че е отмъкнал и дамската чанта на пътничката във влака.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР