Пътник на авиокомпания беше арестуван тази седмица на международното летище

...
Пътник на авиокомпания беше арестуван тази седмица на международното летище
Коментари Харесай

Защита на границата K-9 надуши останки от мумифицирана маймуна на летището в Бостън, заподозреният е арестуван: служители

Пътник на самолетна компания беше задържан тази седмица на интернационалното летище Логан в Бостън, откакто се опита незаконно да внесе четири мумифицирани маймуни от Демократична република Конго, митническата и гранична отбрана на Съединени американски щати (CBP), се споделя в известие.

Арестът беше осъществен в четвъртък, когато екип на CBP K-9 Buddey надуши маймуните, откакто полетът на обвинения Delta кацна от Париж в четвъртък.

Останките се назовават ​​„ месо от диви животни “, което значи сурово или минимално модифицирано месо от диви животни, което е нелегално в Съединени американски щати заради риск от заболяване.

Buddey, единица K-9 на CBP, надуши останките на маймуната на летището. (Митници и гранична отбрана на САЩ)

„ Потенциалните рискове, произлизащи от внасянето на месо от диви животни в Съединените щати, са действителни “, сподели в изказване Хулио Каравиа, районен пристанищен шеф – CBP Boston. „ Месото от диви животни може да носи микроби, които могат да причин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР