Пътни полицаи извършват проверки на уличните маркировки по основни кръстовища,

...
Пътни полицаи извършват проверки на уличните маркировки по основни кръстовища,
Коментари Харесай

КАТ с масови проверки преди първия учебен ден

Пътни служители на реда правят инспекции на уличните маркировки по съществени кръстовища, пешеходни зони и улици към учебни заведения и детски градини. Съгласно наредбата на вътрешното министерство издават наставления, а по-късно и санкции на общинските администрации. Инспекции са осъществени в Благоевград, Кюстендил и други градове в района. Към момента няма систематизирана информация за нарушаванията в Благоевградска област, осведомиха от КАТ " Пътна полиция " Занемарените пешеходни пътеки в регионалния център обаче са факт, възмущават се в обществените мрежи благоевградчани.

Преди старта на образователната година са разпоредени инспекции и в учебни здания, спортни уреди, изключително там, където ремонтните дейности не престават. Извършва се инспекция в учебните солови и кухни, на пропускателните режими.

На срещи с представители на охранителните компании се разисква по какъв начин би трябвало да се работи при появяването на хора със подозрително държание, при приемане на сигнали за закани или вписване на противообществени прояви, наркодилъри. Извършва се мониторинг на светофарните уредби, изкуствени трудности, за осветлението – всичко, което касае сигурността на децата. Провеждат се работни срещи на институционално равнище с представители на районните ръководства на Министерството на образованието, с кметовете и шефовете на образователни заведения.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР