Пътна карта за правителство с третия мандат предлага Мая Манолова.

...
Пътна карта за правителство с третия мандат предлага Мая Манолова.
Коментари Харесай

Манолова с пътна карта за кабинет. Какво иска?

Пътна карта за държавно управление с третия мандат предлага Мая Манолова. Искаме механически кабинет за 6-8 месеца, който да извърши 15 точки, ясно написани със периоди, изясни Манолова. За кабинет с живот 6-8 месеца, в който са непокътнати огромна част от служебните министри, приказва и Христо Иванов.

" Смятам, че към момента има мостове, които не са изгорени и че не всичко е изгубено. Нормален политически диалог без диктат и без практикуване на мощ и дебелоглав би довело до едно позитивно решение ", разяснява Манолова на влизане в Народното събрание.

„ Министрите би трябвало да извършат смяната, която хората от площадите чакаха. Ясно сме показали аргументите поради които няма да подкрепим предлагането на Има Такъв Народ. Днес е значимо диалогът да бъде ориентиран към бъдещето ”, добави тя.

Манолова призна обаче, че третият мандат няма по какъв начин да бъде осъществен, в случай че няма съгласие сред Има Такъв Народ, Демократична България, Българска социалистическа партия и „ Изправи се БГ! Ние идваме! ".  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР