Пътищата на Лудогорец и Ренан ще се разделят през лятото.

...
Пътищата на Лудогорец и Ренан ще се разделят през лятото.
Коментари Харесай

Лудогорец се разделя с един от вратарите си

Пътищата на Лудогорец и Ренан ще се разделят през лятото. Причината е, че бразилският пазач към този момент мъчно намира място в групата. По време на зимната пауза той не бе картотекиран в УЕФА за 1/16-финалите против Интер от Лига Европа.

Вместо него спортно-техническият щаб се довери на възстановилия се след близо тригодишно лекуване на контузия Владислав Стоянов и на национала Пламен Илиев. Последният бе под рамката в двата дуела с " нерадзурите " (0:2 и 1:2). През пролетния полусезон Илиев пази още против Ботев (Враца) при успеха с 6:0 и при равенството против Етър (1:1). На вратата в четвъртфинала за Купата на България против Левски, изгубен с 5:6 след осъществяване на дузпи, застана Владислав Стоянов. Той игра и против Дунав (5:1). Едва в мача с русенци през уикенда пък Ренан за първи път попадна измежду 18-те за дуела, написа " Тема Спорт ".

През актуалната акция бразилецът има единствено 6 срещи в елита. Той бе един път под рамката и за Купата на България, а в евротурнирите изигра общо 3 мача. За съпоставяне, през предишния сезон имаше 10 дуела единствено на континенталната сцена, а в шампионата и купата още 21.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР