Пътешественик, който посети наскоро отново отворената Северна Корея два пъти,

...
Пътешественик, който посети наскоро отново отворената Северна Корея два пъти,
Коментари Харесай

Пътешественик разкрива живота в „дивата“ Северна Корея, след като посети два пъти за една година

Пътешественик, който посети неотдавна още веднъж отворената Северна Корея два пъти, до момента в който пътуваше по света, споделя, че това е едно от „ най-дивите “ прекарвания в живота му.

48-годишният Гунар Гарфорс изследва всяка страна по света два пъти и се увери, че „ спорни “ страни като Северна Корея са в листата му и двата пъти. Така наречената страна аскет отвори още веднъж вратите си за туристи за първи път от четири години по-рано този месец - и той беше първият, посетил страната от 2020 година насам. Сега Гунар, публицист от Осло, Норвегия, предложи своите най-хубави препоръки за тези, които се надяват да посетят страната - и по-важното, строгите правила, които туристите би трябвало да следват, с цел да избегнат наказване.

Опитните туристи споделят, че новите гости би трябвало да се уверят, че техните направления са прецизни и да знаят, че телефоните постоянно са иззети незабавно щом кацнат. Той също по този начин предлага на посетителите да се насочат към Южна Корея за няколко дни - изключително в случай че търс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР