Патентно ведомство разпространи съобщение до медиите във връзка с изпълнението

...
Патентно ведомство разпространи съобщение до медиите във връзка с изпълнението
Коментари Харесай

Патентно ведомство с важна информация за индустриалната собственост

Патентно ведомство популяризира известие до медиите по отношение на осъществяването на Административен контракт за даване на безплатна финансова помощ BG16RFOP002-1.004-0002-C02 “Повишаване качеството, успеваемостта и ефикасността на предлаганите услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална благосъстоятелност “.

По този мотив на 25.03.2019 година, oт 10.00 часа, в Парк хотел „ Витоша “ се организира първата годишна конференция по индустриална благосъстоятелност на тематика „ Процедури по заявяване на обектите на индустриална благосъстоятелност “, която беше публично открита от доктор Давид Сукалински – заместник-председател на Патентно ведомство на Република България и началник на плана.

В хода на събитието специалисти със забележителен професионален опит в осъществяването на експертиза по регистрацията на обособените обекти на индустриална благосъстоятелност срещнаха представители на дребни и междинни предприятия, бизнеса, потребителите на услуги, жители и публицисти от средствата за всеобщо осведомление с главните характерности на комерсиалните марки, изобретенията, промишлените дизайни и потребните модели, с процедурите по заявяване и механизмите за протекция на индустриалната благосъстоятелност на национално и европейско равнище.

На 26.03.2019 година, от 10:00 часа, в Парк хотел „ Витоша “, Зала № 1, гр. София, ул. ”Росарио” № 1, се организира и първият от поредицата обучителни семинари на тематика „ Начини на отбрана на обектите на индустриална благосъстоятелност и изгодите от това. Марката като обект на индустриална благосъстоятелност “. Участниците – представители на дребни и междинни предприятия, бизнеса, потребителите на услуги и жители, бяха осведомени в детайли и задълбочено с марката като обект на индустриална благосъстоятелност, новите типове марки, както и със характерни и забавни моменти от производствата по съпротива, свързани с опциите за опълчване на регистрацията на национални марки и марки на Европейски Съюз.

В следобедната сесия бяха прегледани процедурата по обжалване на решения, постановени по отношение на производствата по регистрация, анулиране и изтриване на марки, и дейностите по реализиране на административнонаказателна отбрана на национални и европейски марки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР