Пътен полицай от Ловеч притежава язовир – в село Дренов.

...
Пътен полицай от Ловеч притежава язовир – в село Дренов.
Коментари Харесай

Разследват катаджия с два цеха и брат с луксозни коли, но без шофьорска книжка

Пътен служител на реда от Ловеч има язовир – в село Дренов. Освен това, има и завод за железни произведения, платен за 126 000 лв., както и няколко автомобила, само че на името на брат му Калоян, който няма даже шофьорска брошура. Катаджията има и завод в друго село – Дойренци, обобщава Нова телевизия.
Полицаят се споделя Йордан Петков, по прякор Данчо Катаджията. Срещу него има инспекция от " Вътрешна сигурност " – за укриване на приходи и контрабанда на цигари, насила и търговия с въздействие, пране на пари и данъчни закононарушения. По неофициална информация, в цеха за железни произведения имало доказателства по досъдебно произвеждане.
Пред камерата на Нова Петков сподели, че схванал " през вчерашния ден ", че брат му кара без брошура. И не разяснява следствието, само че импровизирано е подал молба за овакантяване. Не е ясно дали ще бъде дисциплинарно уволнен или ще си тръгне с 20 заплати обезщетение.
Петков има награди, даже за катаджия на годината, като в този момент е контрольор пета степен. А от Нова се оплакват, че техни екипи, следящи служителя на реда, са били спрени и са пратени персоналните данни на публицистите на Петков, с цел да разбере кой го следи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР