Пътен инцидент с неочаквана развръзка в София. Шофьор помете млада

...
Пътен инцидент с неочаквана развръзка в София. Шофьор помете млада
Коментари Харесай

Шофьор блъсна момиче на пътя и избяга, потърси я по-късно

Пътен случай с непредвидена развръзка в София. Шофьор опустоши млада жена на пешеходна пътека и избяга. Малко по-късно обаче самичък потърси връзка с нея. 

Инцидентът става в Студентски град. Когато в петък следобяд студентката Теодора Василева потегля на работа, въобще не допуска, че ще се озове в болница след удар на пешеходна пътека. За благополучие тя е с леки пострадвания. Дни след сблъсака Теодора търси хората, които са ѝ помогнали. Пише в обществените мрежи, с цел да се свърже със спасителите си. Но на нейното известие дава отговор виновникът за случая.

" Часът беше към 4:20 или 4:30. Дават ми път от двете платна коли. Аз потеглям да прекосявам и към този момент виждам по какъв начин един водач изпреварва колите, които са ми дали път и ме блъска. Блъска ме тъкмо по този начин в крайници и аз надлежно падам. Хвръквам обратно и падам. Удрям си главата и по-късно си блъскам лицето в цимента. То беше ужасяващо. Той ме блъсна, дори не наби спирачки. За първи път ми се случва някой да ме блъсне на пешеходна пътека ", споделя попърпевшата Теодора Василева.

Вместо да спре водачът дава газ и бяга. А Теодора остава на платното.

" Аз дори лежах на платното, а той заобиколи протегната ми на платното ръка и продължава. Не стопира. Следователно стопират мъжете, които са в другите коли. Шофьорите слизат от колите, с цел да ми оказват помощ. Виждат, че съм в " неизправно положение ", пробват се да ме вдигнат от земята. Виновникът избяга, не се върна, тъй като аз гледах натам дали ще се върне. Не, той ме заобиколи и продължи напред. Не се върна ", продължава описа си дамата пред БТВ.

Теодора не съумява да види нито индивида зад кормилото, нито номера на колата. Ударът обаче става пред очевидци от спрелите коли.

" Той караше доста бързо. Видях единствено, че е с черна колата. Не видях номер, не видях нищо. Хората споделиха, че е нещо ужасяващо. Не го пожелават на никого. Те просто се бяха ужасили от това той по какъв начин изпреварва и не стопира ", продължава описа си пострадалата. На Теодора оказват помощ две момчета от спрелите след случая коли и я карат в " Пирогов ". Следват прегледи и разпити от полицията.

" Докторите ми споделиха, че съм с охлузвания по тялото. Слава Богу нямам никакви счупвания. Здрава съм. Само лицето ми е потърпевшо. Наплашена съм и ме е боязън да дойда в София, тъй като те непрекъснато карат по този начин. Чисто душевен въобще не ми се отрази добре. След това ходихме по психолози. Те също говореха с мен ", споделя Теодора.

Дни след случая младото момиче споделя за случая в обществените мрежи, в опит да открие хората, които са ѝ помогнали. Вместо тях обаче получава ненадейно позвъняване от избягалия водач.

" Много се извинява, съжалява, споделя, че не е желал по този начин да стане. Предлага ми обезщетение. Не ми е предложил съответна сума, единствено споделя, че ще направи каквото аз кажа. Аз не се интересувам от парите, от компенсацията, което те ще ми дадат. Това не ме вълнува. Искам просто да се спре това нещо. Той настояваше да се забележим през днешния ден. Аз затова споделих, че ще се чуем в допълнение. Не искам да виждам това лице. Ако юристът ми реши да се свърже с него – аз не искам ", безапелационна е Теодора.

Пострадалото момиче продължава да търси хората, които са ѝ помогнали в минутите след конфликта. " Отново благодаря на момчетата, които ме закараха в болница. Нека бъдем хора, дано има повече като тях. Много ще се веселя, в случай че те се свържат с мен. Вече има обява. Дала съм номер в обявата. Могат да се свържат с мен. Искам да подкрепям контакт с такива хора ", споделя Теодора.

Полицията продължава да работи по случая.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР