Пъстро тържество сътвориха децата от ДЯ Палечка“ в район Северен“

...
Пъстро тържество сътвориха децата от ДЯ Палечка“ в район Северен“
Коментари Харесай

Тържество за Деня на мама в ДЯ „Палечка“

Пъстро празненство сътвориха децата от ДЯ „ Палечка “ в регион „ Северен “ по случай 8-ми март-вълшебния празник на мама.Те извършиха песните: „ Цветя за мама ”, Празник има мама “, „ Мартенички бели и червени ”, „ Песен за мама “ и „ Песен за фамилията ”. Представиха танците „ Врабчо радостно запява ” и „ Танц на калинките ”.

Последва куклен очерк, в който момиченцето Бети реши да подари на своята майка прекрасен дар- Слънцето, Луната и Звездите.

Малчуганите поздравиха посетители и родители със своите стихчета.

С още един куклен очерк бе обещано началото на Монтесорско занятие. Главни герои в него бяха коте, бяло и алено кълбенце. Кълбетата обясниха на котето, че не са за игра, а от тях децата ще създадат мартенички.Малчуганите седнаха в кръг и започнаха да творят със усърдие и умелост.

„ Няма нищо по-радостно от думите „ Честит празник, мамо! “. От извънредно значимо значение е споделянето- на паниките, на насладите и достиженията на нашите деца.Радвам се, когато наслада грее в очите Ви, горделивост има в душите Ви от това, че сте отгледали и възпитали положителни деца, тъй като всичките са изумително разнообразни и прелестни, неповторими и неповторими! “, обърна се към всички майки шефът на ДЯ „ Палечка “ Павлина Димова.

„ На всички деца, които с толкоз обич и предпочитание пяха, танцуваха и създадоха мартеници за своите майки, поисквам да са здрави и все по този начин любознателни.Адмирации за всички дами от медицинския личен състав на детското заведение и техния шеф, които всекидневно поставят грижи и внимание към децата, с цел да ги учат да почитат прелестни празници като този-Деня на дамата и майката “, сподели кметът на „ Северен “ Стоян Алексиев, който беше посетител на тържеството.

В края на този чудноват и трогателен празник всяко дете подари балон във формата на сърце на своята майка, тъй като „ всяка майка е най-хубавата “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР