Първото в света изпитващо съоръжение, функциониращо напълно на водород е

...
Първото в света изпитващо съоръжение, функциониращо напълно на водород е
Коментари Харесай

Възможността към преминаване на водородно гориво тестват във Великобритания


Първото в света изпитващо оборудване, функциониращо изцяло на водород е пуснато в границите на английския план H21 за тестване на сигурността на водорода като различно решение за отоплителни системи.
Н21, най-големият план за понижаване на въглеродните излъчвания в света, започва първото тестово оборудване за 100 % водород. Това се оповестява на уеб страницата на Н21.

На територията на научноизследователския център на Управлението по отбрана на труда и промишлена сигурност във Англия ще бъдат осъществени следени тествания за приемане на доказателства за това, че атомна газова мрежа е също толкоз безвредна, както и природният газ, употребен през днешния ден за отопление на предприятията и жилищните домове.

В момента към 30 % от излъчванията от въглероден двуокис във Англия се дължат на системите за отопление. По думите на представители на Н21, необятното внедряване на водородната газова мрежа може да играе основна роля при реализирането на задачите за реализиране на нулево равнище на излъчванията през 2050 година В случай на сполучливо довеждане докрай на опита, резултатите ще бъдат показани на съответното министерство на Англия за взимане на решение за допустимо прекосяване на водородно гориво.

Прочетете повече на: https://www.h21.green/news/worlds-first-100-hydrogen-testing-facility-unveiled-h21-project-takes-a-leap-forward-in-making-a-hydrogen-gas-grid-a-reality/

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР