Първото общо между Селена Гомес и Бела Хадид, за което

...
Първото общо между Селена Гомес и Бела Хадид, за което
Коментари Харесай

Какво иска Селена Гомес от Бела Хадид

Първото общо сред Селена Гомес и Бела Хадид, за което се сещаме, е The Weeknd. Първо изпълнителката имаше връзка с него, а по-късно той се влюби бясно в красивия модел. А връзките сред двете дами наподобява не са изцяло изяснени.

Всичко стартира преди дни, когато Хадид разгласява своя фотография от акция на Dior в профила си в Instagram, а Гомес разяснява, че е " зашеметяваща " , добавяйки и влюбена емотиконка.

Веднага след този коментар фотографията на Бела бе залята с мнения по какъв начин певицата се пробва да й прави благи очи и съмнения до каква степен е откровена.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Comments By Celebs (@commentsbycelebs) на Ное 17, 2019 в 12:49 PST

Стигна се до такава степен, че моделът изтри въпросния кадър от профила си . А всичко това се случва скоро след кат Гомес последва още веднъж Хадид в обществената мрежа, макар че тя не й е отвърнала със същото.

Във почитател страница Селена разяснява, че очевидно е станало неразбирателство и Бела не я е схванала вярно, за което съжалява.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@bellahadid) на Ное 15, 2019 в 5:22 PST

Според представители на модела, тя се е пробвала да се свърже с някогашната на приятеля си, само че дали двете са постигнали някакво единодушие, очевидно ще си остане сред тях. Или пък ще разберем от обществените мрежи...
 Селена Гомес, офанзивите против нея в обществените мрежи и какво са й предизвикали те
Защо Селена изчезна от обществените мрежи

Как успяхме да я разплачем

Приближени на Гомес разясняват, че тя е доста добър и подкрепящ човек и няма никакви неприятни мисли към Хадид , макар че в този момент тя е дамата в сърцето на The Weeknd. Но очевидно сходно демонстриране на благосклонности не се нрави на модела и го счита за изцяло ненужно, тъй като е причина за клюки и драми.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР