Първото Новолуние за 2024-та година пристига на 11-ти януари и

...
Първото Новолуние за 2024-та година пристига на 11-ти януари и
Коментари Харесай

Утре предстои силно кардинално Новолуние в Козирог: време за съграждане, сбъдване на мечти и щастие

Първото Новолуние за 2024-та година идва на 11-ти януари и ще бъде в знака Козирог. Всички астролози споделят за него, че има силата да сбъдва фантазии и би трябвало да го чакаме с неспокойствие, тъй като интервалът е извънредно положителен.

Това е най-градивното и мощно по своите планове Новолуние! Новолунието в Козирог е идеалния миг да пресъздаваме своето здраве, триумфи и сбъднати фантазии през новата 2024 година

Астролозите поучават да не го пропущаме, защото през предходната година тази среща на небесните тела не се е случила. Сега ни се дават благоприятни условия, които  не сме имали в последните 12 месеца. Предстоящото Новолуние в Козирог ще е доста положително, ще донесе нови проекти и куража да ги случат за доста хора. Вселената ни дава голяма галактическа сила, която в случай че успеем да я насочим вярно в бъдеще, ще сме обилно възнаградени.

Силното съществено Новолуние в Козирог дава положително начало на годината. Още повече, че сега небето е чисто откъм ретроградни планети. Делата ще спорят, има огромна вероятнпост да се намират решения по неочакван метод и с шанс. Време уместно за съграждане. За дълготрайни дейности изискващи самообладание и непримиримост, решение на организационни въпроси, подписване на контракти за по крупни покупко-продажби, слагане на начало.

Козирогът е обвързван с нашата увереност, мотивация и предпочитание за триумф. Зад всичко това обаче стои доста работа и поредни стъпки, които водят към върха. Новолунието ще ни подсети да следваме своите стремежи, само че и да не забравяме, че първо би трябвало да създадем избрани сделки със себе си. 

 луна iStock

Новолунието въплъщава единството сред планове и сбъдвания. Тогава когато желанието е по-силно от страховете и то има силата да основава проекти и усърдно да ги следва във времето. Тогава идва онази магия, която настина трансформира фантазиите ни в действителност, а проектите в резултати. Сега събитието ни дава опция да сбъднем фантазиите си, свързани с професионално развиване, реализация и метод на мислене по пътя към триумфа.

Кои зодии ще се радват на шанс и успехи и в най-смелите начинания  и  кои би трябвало да бъдат изключително предпазливи  и да слушат повече интуицията си, разберете в галерията:
 Новолуние в Козирог: фантазиите на 3 зодии се сбъдват, а други 3 би трябвало да забавят темпото  Новолуние в Козирог: фантазиите на 3 зодии се сбъдват, а други 3 би трябвало да забавят темпото  Новолуние в Козирог: фантазиите на 3 зодии се сбъдват, а други 3 би трябвало да забавят темпото  Новолуние в Козирог: фантазиите на 3 зодии се сбъдват, а други 3 би трябвало да забавят темпото
Ето и какво би трябвало и не би трябвало да вършиме по време на Новолуние:
 Новолуние - какво би трябвало и не би трябвало да вършиме  Новолуние - какво би трябвало и не би трябвало да вършиме  Новолуние - какво би трябвало и не би трябвало да вършиме  Новолуние - какво би трябвало и не би трябвало да вършиме
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР