Първото ново попълнение на Лудогорец - Диниш Алмейда - вече

...
Първото ново попълнение на Лудогорец - Диниш Алмейда - вече
Коментари Харесай

Алмейда е десетият чужденец за Лудогорец, който е играл и за друг отбор в efbet Лига

Първото ново попълнение на Лудогорец - Диниш Алмейда - към този момент е прочут състезател на българските почитатели. През 2020 година той завоюва Купата на България с екипа на Локомотив (Пловдив), написа " Мач Телеграф ".

На финала против ЦСКА, даже съумя да вкара една от дузпите, които отпратиха трофея за втора поредна година във витрината на Локомотив Пд. Другият незабравим миг от кариерата му в България е мачът на " смърфовете " с Тотнъм в Лига Европа. Тогава той се справяше добре с Хари Кейн и останалите звезди на " шпорите " до 75-ата минута, а резултатът бе 1:0 за " черно-белите ". Тогава спря с ръка на голлинията удар на британския отбор и получи червен картон. Изгонен бе и Бирсент Карагарен, който копаеше с ръце точката за дузпата, а след това с двама души повече на терена тимът на Моуриньо обърна този на Бруно Акрапович с 2:1.
 Сисиньо напуща Лудогорец като №5 в историята на клуба
Сисиньо напуща Лудогорец като №5 в историята на клуба

Бразилецът изигра 245 мача за клуба

Португалецът е десетият чужденец, който идва в Лудогорец, откакто преди този момент е носил екипа на различен български клуб. Много малко от тях обаче станаха толкоз значими фигури в Разград, колкото бяха в предходните си отбори. Единственото изключение е може би Абел Анисе. Той направи име в Черноморец, ЦСКА и Ботев Пд, само че записа огромни мачове и с екипа на Лудогорец. Александър Барт също натрупа няколко трофеи с " орлите ", само че преди този момент взе и две с Литекс, което по никакъв начин не бе по-лесна задача от това да триумфираш в Разград.

Крилото от Гвинея-Бисау Жоржиньо бе 6 месеца в ЦСКА през 2019-а, а по-късно направи два интервала и в Лудогорец, единият, от които бе през есента на сегашния сезон. Показателите му в Разград са по-добри, само че все пак и той по този начин и не стана звезда в тима, от ранга на много други, играещи на неговия пост като Текпетей и Рик Джонатан да вземем за пример.

А хора като сръбските вратари Чворович и Голубович, бразилците Жоао Пауло, Лукас Саша и Мишел Платини, както и тунизийският нападател Хамза и като игра, и като статистически индикатори се показаха по-добре в други български клубове, в сравнение с в Лудогорец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР