Първото, което ще направи министърът на правосъдието в моето правителство,

...
Първото, което ще направи министърът на правосъдието в моето правителство,
Коментари Харесай

Мария Габриел: Ще внесем искане за освобождаване на главния прокурор

Първото, което ще направи министърът на правораздаването в моето държавно управление, е да внесе пред Висшия правосъден съвет искане за освобождение на основния прокурор Иван Гешев, заради уронване престижа на прокуратурата. Това съобщи претендентът за министър председател на ГЕРБ в първия мандат Мария Габриел на среща с парламентарната група.

" Изправям се с усеща на гордност и невзискателност дружно с вас, тъй като в последните 14 години сме работили и реализирали резултати и в границите на моите действия, свързани със законодателната и изпълнителната политика на Европейски Съюз. Днес обаче стоя пред вас с възприятие за огромна отговорност, която всички ние носим пред българите. Ключовата дума на днешните ни срещи с партиите ще бъде разговор - по съответни цели в кратковременен и средносрочен проект. За да ги осъществим тези цели, имаме потребност от работещо държавно управление, носещо отговорност ", акцентира Мария Габриел. 

Посланието ми е да работим дружно с българска тактика на трите ААА - упоритост, престиж, ангажимент, сподели още претендентът за министър председател на ГЕРБ в първия мандат.  " Амбиция да покажем, че сме способни да съставим държавно управление с екип, чиито решения не се спускат, а се основават и извършват взаимно. Авторитет на България е Европа - да участваме в процесите в Европейски Съюз. Ангажимент към българите, да работим по този начин, че хората да имат по-спокойно всекидневие и по-достоен живот. Искаме да водим разговор, който да извърши със наличие тези думи, ще си задаваме и неуместни въпроси. Чрез разговор ще се преодолеят разлики, с цел да утвърдят сплотяващото. Правителството би трябвало да е знак на упоритост, престиж и ангажимент ", добави тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР