Първото изслушване по спора между Twitter и Илон Мъск относно

...
Първото изслушване по спора между Twitter и Илон Мъск относно
Коментари Харесай

Twitter обяви, че твърденията за ботовете на Илон Мъск са неподходящ набор от слайдове

Първото чуване по разногласието сред Twitter и Илон Мъск по отношение на придобиването на компанията от милиардера ще се организира през днешния ден и даже недоволствата на съдията от ковид няма да бъдат спънка - чуването ще се организира отдалечено. Социалната мрежа укори Мъск за умишленото отсрочване на процеса и назова изказванията му за ботовете " несъответствуващ набор от слайдове ".

Както оповестиха осведомителните организации преди ден, в жалбата си до съдията юристите на Twitter приканиха делото да стартира допустимо най-скоро, защото всеки ден закъснение нанася обилни материални вреди на компанията. Според правните представители на обществената мрежа всеки ден милиони акции на Twitter на фондовата борса сменят притежателите си, цената им пада, а Елон Мъск употребява този съд, с цел да утежни вредите. Припомняме, че милиардерът упорства делото да се отсрочи за средата на февруари, защото е уверен, че няма да успее да събере нужните доказателства в по-кратък период.

Адвокатите на Twitter изясняват, че даже в случай че съдът принуди Мъск да купи Twitter при контрактуваните през април условия на цена 54,20 $ за акция, ще му отнеме месеци, с цел да набави нужните финансови средства, а офертите за заем са годни до април идната година. Според представители на обществената мрежа, настоявайки за разглеждане на делото не по-рано от февруари, Мъск изкуствено забавя процеса, очаквайки да провали договорката заради липса на нужното финансиране.

В понеделник пък The New York Post заяви, че юристите на Мъск ще подадат срещуположен иск, който ще принуди Twitter да даде повече информация, с цел да дефинира каузи на съмнителните сметки. Компанията се интересува от разглеждане на делото за несполучливата покупка на активи на Twitter от Илон Мъск през септември тази година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР