Първоначално той бил заловен, след като отмъкнал дамската чанта на

...
Първоначално той бил заловен, след като отмъкнал дамската чанта на
Коментари Харесай

Рецидивист посегна на медици и пациенти в бургаски болници

Първоначално той бил хванат, откакто отмъкнал дамската чанта на здравно лице в Патологичната лаборатория на УМБАЛ-Бургас, след това разкрили и различен удар

Рецидивистът Иван Янакиев безпардонно вършал в лечебните заведения в Бургас. Крадецът дошъл чак от Лом, с цел да мародерства невнимателни дами по морето.

Първоначално той бил хванат, откакто отмъкнал дамската чанта на здравно лице в Патологичната лаборатория на УМБАЛ-Бургас. Това става преди седмица, на 22 януари, когато към 10.30 ч. в Пето Районно ръководство – Бургас е получено известие за арестуван от чиновник на защитата на УМБАЛ – Бургас 41-годишен мъж от Лом.

Гардът съобщил, че нарушителят е направил кражба на дамска чанта, благосъстоятелност на 54-годишна бургазлийка. Констатирано е, че мъжът влезнал в Патологична лаборатория към УМБАЛ - Бургас и откраднал дамската чанта на дамата, до момента в който същата била на работа.

Тя обаче открила навреме кражбата, алармирала защитата и по този начин причинителят на действието бил арестуван.

Тогава Иван Янакиев направил цялостни признания и върнал откраднатите движимости. Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.

По време на разпитите на рецидивиста обаче чиновници от Първо Районно управление-Бургас открили, че Иван Янакиев е причинител и на кражбата на сумата от 500 лева, собственсот на 60-годишна бургазлийка.

Престъплението е осъществено към 19.30 часа на 10 януари от дамската й чанта, оставена в лекарски кабинет в Белодробната болница.

Янакиев е престъпно проявен и осъждан, отново е направил цялостни признания. Работата по случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР