Първоначално се предвиждаше мерките да са в сила до 16

...
Първоначално се предвиждаше мерките да са в сила до 16
Коментари Харесай

Мерките в Гърция ще се удължат поне със седмица

Първоначално се предвиждаше ограниченията да са в действие до 16 януари, само че с днешното решение те ще важат до 23 януари 2022 година.

Въведените анти коронавирус ограничения в Гърция, засягащи питателните обекти, потенциала на стадионите и отдалечената работа, се удължават с още една седмица.

Гръцкото здравно министерство заяви, че на днешното съвещание на способената комисия от епидемиолози са били прегледани епидемиологичните данни и е решено ограниченията да се удължат с още една седмица.

На 30 декември предходната година беше въведено лимитирано работно време до среднощ за заведенията за хранене, възбрана за музика, възбрана за стоене прав и най-много шест посетители на маса.

Спортни надпревари може да се организират пред аудитория, в случай че тя е до 10% от потенциала или до 1000 души. Решено беше също 50% от чиновниците в обществения и частния бранш да работят от у дома, добавя Българска национална телевизия.

През миналото денонощие в Гърция са регистрирани 24246 нови случая на COVID-19, а броят на пациентите, свързани към инсталация в отделенията за интензивно лекуване в лечебните заведения, се е нараснал доста - общо 670, което е с 30 повече от през вчерашния ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР