Първоначалният замисъл на насилника ѝ е бил да я обеси

...
Първоначалният замисъл на насилника ѝ е бил да я обеси
Коментари Харесай

Мъжът, който острига Славка, се вдъхновил от насилника на Дебора

Първоначалният план на насилника ѝ е бил да я обеси с колан, само че Радослав се въодушевил от репортаж за остриганата Дебора, който вървял по малкия екран в това време.

" Да те обеся или да те подстрижа? “ Този въпрос е бил заложен на 22-годишната Славка Андонова, която бе заключена, бита, остригана и унизена с вулгарни видеа от приятеля си.

Пред Мира Добрева и Българска национална телевизия, потърпевшото момиче описа за ужаса, на който редовно е била подлагана. През сълзи Славка показа, че " яде пердах " за незначителни неща, като това, че си е поставила червило.

За последния случай на принуждение против нея, в който косата ѝ е била подстригана, Славка описа, че първичният план на насилника ѝ е бил да я обеси с колан. Междувременно обаче по малкия екран се излъчвал репортаж за остриганата и нарязана с макетен нож Дебора от Стара Загора, и насилникът на Славка получил ентусиазъм. Така вместо да я обеси, той я остригал.

Момичето не съумя да сдържи сълзите си, когато показа с Мира, че непрестанно получава закани от приятеля си Радослав, както и от неговото семейство. Майката на насилника заплашила Славка, че " ще я вкара в гроба ", в случай че синът ѝ влезе в пандиза.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР