Първомай. Ние сме със солиден европейски опит, контакти и авторитет

...
Първомай. Ние сме със солиден европейски опит, контакти и авторитет
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Ева Майдел, ГЕРБ: Ние сме със солиден европейски опит, контакти и авторитет в Брюксел, знаем как да постигаме българските цели в европарламента

Първомай. „ Ние сме със стабилен европейски опит, контакти и престиж в Брюксел. Познаваме писаните и неписаните правила на европейския терен, знаем по какъв начин да реализираме българските цели в европарламента. Не познаваме „ не знам " и „ не мога ". Това разгласи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Ева Майдел, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . Думите й пред жителите на Първомай бяха подкрепени от Младен Шишков, който също е в листата за идните на 26 май избори за Европейски парламент.
„ Доказа ли сме, че това, което вършим, го вършим сполучливо. През миналия мандат аз персонално се ангажирах с тематики, които способстват за качествена смяна в всекидневието на българите. Намалих десетократно таксите за паричните преводи в евро, което ще икономисва пари на всеки, който превежда или получава пари от чужбина. Работих за привличането на близо 800 млн. евро за българския бизнес по Плана Юнкер и за откриването на нови работни места. Обучих хиляди български младежи, тъй че да се осъществят по-добре на пазара на труда и бях измежду основателите на съдружие Образование България 2030, в което работим дружно с държавното управление за качествено обучение и превъзмогване на дефицита на фрагменти ", направи равносметка за свършеното през сегашния и мандат като евродепутат Ева Майдел.
Колегата й Младен Шишков изрази вяра за бъдещето, която му вдъхвали ежедневните срещи с хората. „ Искам да ви уверя, че в случай че ни гласувате
доверие, няма да ви предадем, а ще продължим и ще надградим започнатото ", моли към жителите на Първомай Шишков.Той увери, че увеличеният бюджет за България ще стигне до всяко малко обитаемо място - за водопроводи, пречиствателни станции, паркове и детски площадки.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР