Първодивизионният норвежки футболен клуб – Бран СК, обяви изгонването на

...
Първодивизионният норвежки футболен клуб – Бран СК, обяви изгонването на
Коментари Харесай

Бран изгони само един футболист заради оргията на клубния стадион на тима

Първодивизионният норвежки футболен клуб – Бран Семеен кодекс, разгласи изгонването на един футболист, които са били въвлечени от огромна група от хора на 10-и август, че са правили полова оргия на стадиона на тима.

Случаят излезе нескрито, откакто състезател, изключен от клуба, чието име не е упоменато от управляващите, бе упрекнат в полово принуждение над една от дамите, взели участие в оргията. Въпросният състезател отхвърля обвиняванията.

Разследването по случая е открило, че 12 индивида са вечеряли дружно, преди да се върнат на стадиона същата вечер, съпроводени от седем дами. Те са били хванати от камерите за видеонаблюдение при разнообразни полово актове на терена на стадиона и в съблекалните на Бран.

„ Клубът работи интензивно с управляващите, с цел да се обясни цялата обстановка, която съществено ранява имиджа на клуба поради 12 от нашите играчи. Имахме упования за разумност, каквито имаме към всички наши чиновници. Затова взехме решение да уволним един от играчите и да дадем на останалите документално предупреждение”, потвърдиха от клуба в заявление

„ Ако някой е имал неприятен опит на нашия стадион, се извиняваме. Това, което се случи, е недопустимо. Това, което се случи, е закононарушение и желаеме да се дистанцираме максимално”, добави Вибеке Йохансен, който е общоприет управител на клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР