Първо, за да имаме икономика, трябва да имаме здрави хора,

...
Първо, за да имаме икономика, трябва да имаме здрави хора,
Коментари Харесай

Министърът на икономиката: Никоя държава не беше подготвена за кризата с маските

Първо, с цел да имаме стопанска система, би трябвало да имаме здрави хора, които да работят. Здравето е най-важно от всичко и ограниченията са верни. В момента би трябвало да имаме обединяване на нацията.Нещото, което може да счупи всичко, освен стопанската система, е злобата и омразата'', това съобщи министърът на стопанската система Емил Караниколов в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия.

''На 13 март се взе решение за въвеждане на изключително състояние с цялостно единогласие в Народното събрание. Тогава всички се разбрахме, че ще работим по тематики стопанска система, банки, вложения и ще проведем обща среща. Всички партии дефинираха хора за договарянията. По този метод трябваше да покажем, че и политиците можем да се обединим. За страдание малко преди срещата да стартира представителите на Българска социалистическа партия споделиха, че не могат да участват. Ние организирахме срещата и обсъдихме тематиките. Малко по-късно чухме, че Българска социалистическа партия са излезли с техни оферти. Ясно е, че всички имаме разнообразни оферти, само че трябваше да реализираме консенсус и да ги обединим в едно общо предложение'', сподели Караниколов, а по-късно добави: ''Днес депутатите от Българска социалистическа партия излизаха на трибуната и приказваха неща, които бяха разисквани на тази среща. Днес Народното събрание през целия ден се занимава с неща, които можехме да почистим на тази среща и да покажем, че всички дружно можем да работим и да се обединим. За страдание това не се случи ".

" Основната ни концепция е да запазим работата на хората. Икономиката ни през последните три години се развиваше единствено нагоре'', означи министърът на стопанската система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР