Първо, тя е точно толкова отегчителна, колкото си я направиш.

...
Първо, тя е точно толкова отегчителна, колкото си я направиш.
Коментари Харесай

Само за играчи! Осем начина да направиш мисионерската бомбастична

Първо, тя е тъкмо толкоз отегчителна, колкото си я направиш. И второ, има причина тя да се смята за класика! За всеки, който не знае, при мисионерската поза, мъжът е от горната страна, а дамата изпод. Двамата се гледат лице в лице. Но това НЕ е всичко, другари. Уж общоприетият метод за правене на секс има може да бъде разнороден не по един, не по два, а по цели осем метода. Представяме ти ги:

1. Увеличи допира кожа-до-кожа
Едно от най-големите удоволствия, които можеш да извлечеш от мисионерската, е допирът до кожата кожа на колегата.
Какво да направиш: Движи ръцете си по гърба на колегата от горе надолу. Придърпай го по-близо до теб и усети по какъв начин гърдите ви се допират.

2. Не спирай да се движиш
Мисионерската напълно не значи да лежиш като умряла риба, до момента в който мъжът прави цялата работа.
Какво да направиш: Сгъни колене и сложи ходилата си компактно на матрака (или земята, дивана… зависи къде се намирате) и започни да местиш бедра нагоре и надолу, наляво и надясно. Пробвай и с кръгообразни придвижвания.

3. Поиграй си
Запомни, че множеството (70%-80%) от хората с вагини не могат да получат оргазъм от навлизане. Какво е естественото решение? Да се подтиква клитора по време на проникването на пениса, което усилва възможностите ти за оргазъм.
Какво да направиш: Добри вести, мисионерската е превъзходен метод да направиш стимулацията на клитора по-интензивна. Просто посегни с ръка надолу и започни да се галиш, до момента в който сътрудникът ти прави своите съблазнителни придвижвания.

4. Експериментирай със секс играчки
Недей да разрешаваш на никого да те убеди, че си перверзна, тъй като си купуваш секс играчки. Те са супер занимателни и внасят нужната доза пикантност и в най-доскучалото полово всекидневие. Ще бъде неуместно да не пробваш най-малко един път! Разбира се, не започвай от тежката артилерия – дребен вибратор вид „ патрон “ е съвършен за начинаещи.
Какво да направиш: Всеки един от двама ви може да го употребява, с цел да подтиква клитора ти преди или по време на проникването.

5. Сложи му пръстен
Докато сме на тематиката със секс играчките, представяме ти една от най-известните и „ удобни “ за потребление измежду тях – вибриращия пръстен за пенис. Както можеш да се досетиш, той се поставя върху мъжкото достолепие по време на секс, като по този начин понижава притока на кръв към него и обезпечава по-силни и дълги ерекции. В него има и вибриращп устройство, което изпраща талази на наслаждение към клитора ти.
Какво да направиш: Използвайте доста лубрикант, с цел да ви е удобно и на двамата, след което плъзни деликатно пръстена към основата на пениса на колегата ти. Включи вибриращата функционалност и се наслаждения на спомагателната стимулация и по-дългото време, което мъжът ще издържи.

6. Зрителен контакт
Един от най-сериозните плюсове на мисионерската е опцията за фамилиарност, която контактът с очите на колегата дава. Така де, в случай че гледането очи в очи не те тормози, както се случва при някои хора.
Какво да направиш: Един занимателен метод да добавиш малко доза същинска фамилиарност е да се опиташ да задържиш директния зрителен контакт Пожарна охрана ВРЕМЕ на оргазма. За предпочитане, по време на едновременен оргазъм.

7. Направи го по-пиперливо
Ако нямаш опция да движиш ръцете си или да виждаш какво се случва, всеки един подробност от акта ще ти се коства по-възбуждащ от различен път.
Какво да направиш: Снабди секс чекмеджето (ако нямаш такова, време е да си направиш) си с белезници и/или превръзка за очи, с цел да добавиш детайл на изненада към мисионерската поза.

8. Казвай какво чувстваш
Очевидно към този момент всичко знаем, че връзката е ключът към сполучливата връзка и удовлетворителния полов живот. Но мисионерската е изключително подобаваща за диалози. Не метафизичен, несъмнено, само че най-малко за прошепване на еротични стремежи.
Какво да направиш: Кажи му какъв брой ти харесва къде те допира сега и го инструктирай какво да направи по-късно. Избери подобаващи звук съгласно обстановката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР