Първо ще обсъдим реформите и регулаторите, после министерските постове. В

...
Първо ще обсъдим реформите и регулаторите, после министерските постове. В
Коментари Харесай

Бомбата гръмна от ДБ: Асен Василев е грешно име! В момента е министър Еврозона

Първо ще обсъдим промените и регулаторите, след това министерските постове. В документа на сътрудниците от ГЕРБ има хрумвания, които си заслужава да бъдат разисквани. Заглавието няма значение, значимо е наличието. Очаквам със здрав разсъдък и отговорно държание да се разберем.
Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.
За да можем да стигнем до разискване на систематичен състав на Министерски съвет, ние първо би трябвало да установим съществуването на политическа база за излъчването му. Първо са промените. Търсим явен ангажимент и какво можем да чакаме, уточни още той, представен от Блиц.
„ Името на финансовия министър сега е министър Еврозона. Месеци преди решителния миг, в който чакаме с помощта на напъните на Асен Василев да се отворят два прозореца – на макроикономическите индикатори и на политическата воля в Европа да ни одобри в еврозоната.
Месеци преди този прозорец да се образува и да осъществяваме тази стратегическа цел да сменяме индивида, който докара до възникването на този прозорец, тъй като това е заслуга на Асен Василев, граничи с доста мъчно обяснимо държание “, разяснява той възможната промяна на Асен Василев.
През последната седмица водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се изрече срещу съпредседателят на „ Промяната “ Василев да остане в кабинета и даже предизвести, че няма да може да работи с такова правителснтво.
На здрав разсъдък и отговорно държание се надява Иванов по време на договарянията с ГЕРБ тази вечер.
„ Здрав разсъдък значи схващане, че България може да се стабилизира единствено в случай че продължим промените. А с цел да можем да ги продължим, би трябвало ясно да се ангажираме с тях, както ние предлагаме. Това е е обикновен здрав разсъдък и се надяваме да го проявим.
Иначе всички тематики са на масата, всичко ще обсъдим, само че би трябвало да стартираме с диалога за това какви промени сме подготвени да създадем изключително във връзка с битката с корупцията, правораздаването и регулаторите “, разяснява Иванов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР