ПЪРВО НА FOX: В телефонно интервю за Fox News Digital

...
ПЪРВО НА FOX: В телефонно интервю за Fox News Digital
Коментари Харесай

Лара Тръмп, излиза с нова детска книга, подчертава необходимостта да продължим да се борим за Америка и основните ценности

ПЪРВО НА FOX: В телефонно изявление за Fox News Digital Лара Тръмп показа детайлности за себе си нова детска книга „ The Never-Give-Up Pup “ — и за какво тя има вяра, че моментът за тази книга е тъкмо подобаващ.

„ Децата би трябвало да бъдат научени на цената на сложното работен ден ", сподели тя. Същото е и когато става въпрос за спасяването на Америка, сподели тя. — Не можем да се откажем.

Омъжена за Ерик Тръмп, Лара Тръмп е снаха на някогашния президент Доналд Тръмп. Тя и брачният партньор й имат две дребни деца на 6 и 4 години и са основани във Флорида. Новата й книга е оповестена от Brave Books.

Лара Тръмп разгласи тази седмица кандидатурата си за съпредседател на Републиканския народен комитет (RNC). Тя сподели, че е почнала да работи по тази книга предходната година с екипа на Brave Books.

„ В момента считам, че всички родители търсят способи, по които могат безвредно да забавляват и образоват децата си “, сподели тя пред Fox News Digital в телефонно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР