ПЪРВО НА FOX: Републиканците въвеждат законодателство, за да попречат на

...
ПЪРВО НА FOX: Републиканците въвеждат законодателство, за да попречат на
Коментари Харесай

Законопроектът на Републиканската партия има за цел да попречи на DHS да заземи военновъздушните маршали на южната граница

ПЪРВО НА FOX: Републиканците вкарват законодателство, с цел да попречат на Министерството на вътрешната сигурност (DHS) да разположи федерални военновъздушни маршали на южната граница, с цел да помогне с продължаващата рецесия на южната граница.

Rep. Ашли Хинсън, R-Айова, вкара Закона за възбраната на FAMS на границата. Законопроектът, който беше импортиран с представителя Август Пфлугер, Тексас, ще блокира разполагането на федерални военновъздушни маршали по южните и северните граници, в случай че администрацията на Байдън не удостовери пред Конгреса, че има рецесия на границата.

Това е съпътстващо законодателство към законопроект, импортиран в Сената от сенатор Тед Круз, R-Тексас, който преди този момент е подлагал на критика чиновници по отношение на разполагането на маршали на границата.

Въздушните маршали са били изпращани на границата неведнъж, в това число през 2019 година и през 2021 година Маршалите през 2021 година в началото са били потърсени да отидат на грани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР