ПЪРВО НА FOX: Група висши републикански лидери в Сената призовава

...
ПЪРВО НА FOX: Група висши републикански лидери в Сената призовава
Коментари Харесай

Байдън подложен на критики за спиране на производството на петрол в САЩ, призова да наложи санкции на Венецуела

ПЪРВО НА FOX: Група висши републикански водачи в Сената приканва президента Байдън да блокира облекчаването на петролните наказания за венецуелеца държавно управление, властнически режим, който продължава да потиска съперниците си.

Седемте законодатели, водени от сенатор Дан Съливан, R-Аляска, изпратиха писмо до президента в петък, призовавайки го да анулира по този начин наречения Общ лиценз 44, който е ще излезе за възобновяване по-късно тази седмица. Те твърдяха, че държавното управление на Венецуела не е съумяло да извърши основни условия, свързани с обезпечаването на почтени избори, с които се съгласи, когато администрацията на Байдън издаде шестмесечния лиценз предходната година.

„ Историята е потвърдила още веднъж и още веднъж, че успокояването диктатори не работи. Настоятелно ви призоваваме да възстановите и приложите напълно всички наказания на Съединени американски щати против режима на [Николас] Мадуро “, пишат те. „ Не би трябвало да отстъпваме американските лостове за въздействие, като подвигаме наказания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР