Първо на Fox: Група републиканци в Камарата увещават президента Байдън

...
Първо на Fox: Група републиканци в Камарата увещават президента Байдън
Коментари Харесай

Републиканците от дома призовават Байдън за „целесъобразно освобождаване“ на заложници на Хамас, Бъдете Израел `най -силен` Ally

Първо на Fox: Група републиканци в Камарата увещават президента Байдън да " подсигурява целесъобразното освобождение " на американските жители, държани за заложници от терористите на Хамас и гласът на " Непокорни правото на Израел на Израел ". Борба против Хамас., R-S.C., Каза на Белия дом.

" По -нататък ние призоваваме Белия дом да покаже непоколебима поддръжка за Израел и да не поставяме никакви старания, с цел да подкрепи еврейската страна в задачата си да бъде 1) победи Хамас и 2) подсигурява освобождението на тези заложници по време на това Особено опитно време в историята на Израел “, се споделя в писмото.

от 15 законодатели на GOP, с цел да изискват поддръжка за Израел.

Президентът Байдън приказва от Овалния кабинет на Белия дом. Група от домашни републиканци изпратиха писмо до Байдън в четвъртък, като го приканват да докара американските заложници, които се държат от терористите на Хамас в дома на Газа. (AP/Jonathan Ernst/Pool)

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР