Първият вицепрезидент на Европейската атлетика Добромир Карамаринов получи поредното признание

...
Първият вицепрезидент на Европейската атлетика Добромир Карамаринов получи поредното признание
Коментари Харесай

Избраха Карамаринов да преговаря за игрите в Краков 2023

Първият вицепрезидент на Европейската атлетика Добромир Карамаринов получи следващото самопризнание за качествата си. На съвещанието си в Минск изпълкомът на ЕА го избра за основен договарящ за формата на леката атлетика за третите Европейски игри, които би трябвало да се проведат през 2023 г в Краков (Пол). Карамаринов ще би трябвало да води договаряния с Янец Кочианчич, президент на Европейските олимпийски комитети, които провеждат игрите. В Минск форматът на леката атлетика е " Динамична нова атлетика ". Той включва самостоятелно и отборно класиране, което не бе признато изключително задушевно, както от спортистите, по този начин и от феновете, и малките екрани. Карамаринов гледа наживо игрите в Минск дружно с Вадим Девятовски, президент на атлетическата федерация на Беларус (на снимката).

През септември (9-10) в Минск ще се организира и дълго чаканата атлетическа среща сред тимовете на Европа и Съединени американски щати. Водачт на отбора на Стария континент е Добромир Карамаринов. За първи път в подобен формат ще има и награден фонд за обособените дисциплини.

на фотографията: Добромир Карамаринов гледа стартовете от Европейските игри на стадион " Динамо " дружно с Вадим Девятовски, президент на атлетическата федерация на Беларус
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР