Първият участник в риалитито Ергенът - Виктор Стоянов, разкри, че

...
Първият участник в риалитито Ергенът - Виктор Стоянов, разкри, че
Коментари Харесай

Бившият ерген Виктор Стоянов се пребил със сноуборд

Първият участник в риалитито " Ергенът " - Виктор Стоянов, разкри, че е имал случай със сноуборд тази година.

В предаването " На кафе " той приказва за това какво обича да прави. 

" Обичам да пея, обичам да рисувам и боготворя да си карам мотора. Зимните спортове също са ми доста огромна пристрастеност. Сноубордът съответно. За страдание тази година се пребих и пострадах много съществено. И със сноуборд и с какво ли не. Имам доста занимания, доста пристрастености, мъчно намирам време за всички, само че когато съумея да си открадна - съм доста благополучен ", показа той.



" Хубаво е да си свенлив в някои обстановки, тъй като ненавсякъде имаш право да се излагаш, несъмнено. От друга страна, в случай че не си свенлив, ти си по-открит. Съответно за хората насреща ти ще бъдеш доста по-истински и ще могат по-бързо да те опознаят. Няма да слагаме маски, да се крием и да мине някакво време, с цел да се покажем ", разяснява още Стоянов.

" Любовта заема главно място в живота ми сега. Със спорта можем да бъдем дисциплинирани. Особено в случай че стартираме от ранна възраст. Вече съм на възраст, на която приятелите ми имат деца. На всеки го приказвам непрекъснато. Спортът е здраве, спортът е дисциплинираност. Спортът основава привички, които доста мъчно бихме построили в всекидневието си ", съобщи Виктор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР