Първият тийзър на "Чебурашка" е публикуван онлайн, а премиерата на

...
Първият тийзър на "Чебурашка" е публикуван онлайн, а премиерата на
Коментари Харесай

Игралният филм „Чебурашка“ ще излезе на екран на 1 януари догодина

Първият тийзър на "Чебурашка " е оповестен онлайн, а премиерата на кино лентата е планувана за 1 януари идната година

Това оповестяват от пресслужбата на Central Partnership, предава БГНЕС.

Зрителите за първи път ще видят героите на кино лентата: с изключение на анимационния Чебурашка, сърдит градинар Генадий, изигран от Сергей Гармаш, и основния изверг - директорката на шоколадовата фабрика Римма, изиграна от Елена Яковлева.

"Снимките на "Чебурашка " започнаха предходната година в Сочи и завършиха през юни в Московска област. Финалният кадър е сниман в настояща шоколадова фабрика с героинята на Елена Яковлева, Римма, в която доста почитатели на анимацията ще открият някои черти на противна фешън героиня с барета ", се споделя още в известието.

Режисьор на кино лентата е Дмитрий Дяченко. Освен Гармаш и Яковлева функции във кино лентата извършват Олга Кузмина, Полина Максимова, Фьодор Добронравов, Сергей Лавигин и други Отбелязва се, че Чебурашка ще бъде пресъздаден във кино лентата благодарение на жива CG-графика и технология за хващане на придвижването.

"Оказва се, че това е една доста сърдечна и занимателна история, в която Чебурашка образно необикновено наподобява на познатия и обичан от детството анимационен воин. Но характерът му е малко по-различен - той е по-модерен, деятелен и жив. Може би даже по-забавен. Надявам се, че филмът ще се хареса на феновете, ще стигне до сърцето им ", цитира пресслужбата думите на Дяченко.

Филмът ще излезе на екран на 1 януари 2023 година
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР