Първият тест за коронавирус на канцлера на ФРГ Ангела МеркелАнгела

...
Първият тест за коронавирус на канцлера на ФРГ Ангела МеркелАнгела
Коментари Харесай

Излязоха резултатите от първия тест на Меркел за коронавирус

Първият тест за ковид на канцлера на Федерална Република Германия Ангела Меркел  Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година в Хамбург. Семейството се е негативен.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2077
Това заяви през днешния ден за организация ДПА представителят на кабинета Щефен Зайберт, съобщи ТАСС. "Резултатът от теста, изработен през днешния ден, е негативен ", сподели Зайберт. Той добави, че в идващите дни ще бъдат направени нови проби. Меркел взе решение да се самоизолира вкъщи, откакто стана ясно, че лекарят, който в петък й направи профилактично ваксина против пневмококи, е инфектиран с ковид. Зайберт уточни, че Меркел се усеща добре и е взела участие в държавно съвещание в отдалечен режим.

Ангела Меркел е под карантина

Меркел реши да остане у дома по съвет на лекари от института по вирусология "Роберт Кох ". По-рано министърът на опазването на здравето Йенс Шпан прикани жителите над 60-годишна възраст да си създадат същата ваксина против пневмококи - един от причинителите на извънболнична пневмония, с цел да избегнат спомагателни опасности, при положение на болест с ковид, съобщи Българска телеграфна агенция.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2077  Съветът на Европейски Съюз утвърди краткотрайното облекчение на финансовите условия поради епидемията Съветът на Европейски Съюз утвърди краткотрайното облекчение на финансовите условия поради епидемията  При тези условия можете да пътувате за Гърция При тези условия можете да пътувате за Гърция  Андрей Ковачев: Европейски Съюз основава запас, от който ще се купуват здравна инсталация и медикаменти Андрей Ковачев: Европейски Съюз основава запас, от който ще се купуват здравна инсталация и медикаменти
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР