Първият работен ден на трите красавици Джиджи (в ролята –

...
Първият работен ден на трите красавици Джиджи (в ролята –
Коментари Харесай

Неочаквано разкритие провокира още в първия епизод на комедийния сериал „Салонът“

Първият работен ден на трите хубавици Джиджи (в ролята – Джулиана Гани), Деси (в ролята – Диона) и Меги (в ролята – Ева) в новия им салон за хубост носи спорни страсти и прекарвания – какви са те, гледайте извънредно в премиерния епизод на единствено във.

Още при започване на общото им начинание саркастичната маникюристка Деси се съмнява, че съдружието с Джиджи е добра концепция, само че без финансовата помощ от татко ѝ, фантазията им за личен бизнес би била надалеч от реализация. Ще съумеят ли девойките да намерят път една към друга?

За откриването на салона Джиджи получава букет и писмо от татко си. Това не е изненада за нея, тъй като постоянно до момента е получавала превъзходни дарове от него за значимите моменти в живота си. Само след секунди обаче Джиджи остава съкрушена от това, което прочита. Каква ли изненада ѝ е подготвил този път?
 Салонът NOVA
В края на прочувствения работен ден в салона нахълтва огорчена клиентка (в ролята – Андреа Банда Банда от „ На кафе “), която е претърпяла тежка персонална драма и се нуждае от бърза и дръзка смяна във външния си тип. Преди Деси да я отпрати, Джиджи вижда, че това е не е инцидентен клиент и за секунди трите сформират проект за популяризирането на салона за хубост. Какъв е той и ще сработи ли?-->

Ще се увенчае ли с триумф проектът на трите колежки? Ще продължат ли своето бизнес начинание дружно? Не пропускайте да видите в първия епизод на най-новия сериал на 7Talents – единствено във.

Повече информация за „ Салонът “ може да откриете в и на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР