Първият местно построен голям круизен кораб на Китай трябва да

...
Първият местно построен голям круизен кораб на Китай трябва да
Коментари Харесай

Първият местен круизен кораб на Китай, който отплава от Шанхай

Първият локално издигнат огромен круизен транспортен съд на Китай би трябвало да стартира първото си комерсиално корабоплаване, миг, приветстван от управляващите, които желаят да отстранен господството на европейските корабостроители в бранша на круизите.

135 500-тонният Adora Magic City, поръчан от взаимно дружество сред China State Shipbuilding Corp и основаната в Съединени американски щати Carnival Corp, ще отплава в понеделник от Шанхай за Южна Корея и Япония, преди да се върне седем дни по-късно.

С повече от 20 ресторанта и бара, палмови дървета на закрито, спектакъл с близо 1000 места и 2000 кв.м търговски център, корабът има 16 етажа и може да транспортира 5246 пасажери, съгласно CSSC на неговия строител Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding. Инсайдери от промишлеността по-рано споделиха, че повече от 80 % от билетите са продадени за първото му пътешестване.

Корабът е наименуван „ перла в короната “ от държавната осведомителна организация Синхуа. „ Способността да се строят такива кораби въплъщава индустриалната мощ на страна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР