Първият мандат ще зависи от Има такъв народ, трябва да

...
Първият мандат ще зависи от Има такъв народ, трябва да
Коментари Харесай

Хаджигенов посочи условието Изправи се! Мутри вън! да подкрепи управление на Има такъв народ

" Първият мандат ще зависи от " ИТН ", би трябвало да се не помни егото и да помислят доста добре за обстановката, към този момент не е ясно дали ще мислим дружно. До този миг не се вижда това да стане ", това сподели Николай Хаджигенов от " Изправи се! Мутри вън! " в ефира на " Неделята на NOVA ".

Той напомни, че от дълго време е споделил, че ще са нужни диалози с всички, даже и Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Според Хаджигенов " Изправи се! Мутри вън! " е образец за народна власт, тъй като всеки може да каже всичко и то се разисква, даже извън да наподобява като кавга.

" Бихме подкрепили ръководство на " ИТН ", в случай че имат цели - Гешев и правосъдна промяна, само че не и в случай че то се управлява от някой като Николай Василев или от сценаристи ", безапелационен бе той и добави, че всеки би трябвало да прави това, в което е добър, както той не отива да написа сюжети за предаване.

Юристът изрази поддръжка за министрите Бойко Рашков и Янаки Стоилов и за дейностите им, които е трябвало да се случат преди години.

За него, обаче, продължение ръководство на служебното държавно управление ще бъде симптом на обезсърчение и самопризнание, че не можем да се оправим с ръководството на страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР