Първият мандат приключи, провален е, бих казал, преди два месеца,

...
Първият мандат приключи, провален е, бих казал, преди два месеца,
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Кирил Петков започна да поставя ултиматуми и да чертае червени линии

Първият мандат завърши, провален е, бих споделил, преди два месеца, тъй като беше ясно, откакто се разкри от ваши колеги-журналисти срещата на господин Петков с господин Спас Русев, откакто на идващия ден господин Петков стартира да издава нареждания ва банк на самостоятелния регулатор Комисия за защита на конкуренцията (Комисия за отбрана на конкуренцията) какви решения да взима. И откакто Комисия за защита на конкуренцията не се съобрази, което е напълно обикновено с нарежданията на един партиен водач за това какви решения би трябвало да взима, господин Петков стигна до определението, че ние сме страната на регулаторите и обратно на в началото подписаното съглашение от преди 9 месеца, стартира да слага ултиматуми и да чертае червени линии. Това сподели за  аудиокаста " Това е България " на " Фокус " с водещ Цоня Събчева  - политическият анализатор Георги Харизанов.

" И внезапно вкара промяната в регулаторите. Започна да вкарва промяната в регулаторите като някаква алена линия и като някакво изискване за продължение на процеса по ротация. Тоест, първичната сделка, онази от преди 9 месеца, беше едностранно нарушена от Политическа партия. В следствие тя се разрасна в промяна за службите. Впоследствие стана ясно, че Денков не желае да си заеме поста, предназначен му от преди 9 месеца в просветителното министерство. Цялото българско общество разбра, че Ники би трябвало да пътува. Тръгнаха да го назначават за външен министър, където той няма безусловно никаква експертиза. Впоследствие му измислиха някакво Министерство по европейските въпроси, което не беше ясно, тъкмо какво е. Но всички тези процеси почиваха върху безусловно неправилното схващане на тези момчета, че те с 1/4 от народните представители имат 100% от властта, тя е тяхна, поставя им се, всички са длъжни да ги поддържат, тъй като другояче не са от положителните сили, а са от мафията. И те ще вършат, каквото си желаят, а Борисов ще отстъпва, до където изискат, тъй като е, изберете си - уплашен от " Магнитски ", притискан от посланиците, недоизпран, обезпокоен и така нататък Видя се, че безусловно нищо от тези техни визии не е по този начин. Видя се цялата им тактика за влизане в тези договаряния към ротацията. Преговори въобще не трябваше да има, това беше безусловно фиктивен акт, който почива на безусловно неверни тези и изказвания. И чак в този момент, когато стартира конфликтът с действителността, станахме очевидци на днешното безусловно проваляне, безусловно проваляне, да се молят от трибуната на Народното събрание ГЕРБ да размислят, да си дадат министър председател, пък те ще го поддържат с техния мандат ", сподели още Харизанов.

" Със 100% техни министри на втората политическа мощ, която на локалните избори остана четвърта. На тези, които изгубиха изборите, на тези, които щяха да строят затвори, щяха да заличават, да изчегъртат, да унищожават. Извинявайте доста, в смисъл, те провалиха целия развой, те провалиха първия мандат и това беше едностранно тяхно деяние, стартирано персонално от Кирил Петков. Провалиха един безусловно фиктивен развой по промяна на местата на госпожа Габриел и Николай Денков, който трябваше да си  отиде учебен министър. Това беше контрактувано. И излиза Кирил Петков и крещи от парламентарната естрада, че човек би трябвало да си съблюдава думата, точно Кирил Петков. Извинявайте, по-добре да завършва този цирк, няма никаква потребност от това. След развой на отрезвяване, минаване през една нова акция, приемане на действителна оценка от гласоподавателите за миналите 9 месеца, дано седнат, дано се договорят отново, няма неприятно. Но при доказани позиции и при ясното схващане, че никой към този момент не има политически монопол върху истината, върху справедливостта, върху правораздаването, върху това да се самоетикетират като положителни сили, като подкрепяни от посолство, като утвърдени от посолство, като хората на американците, хората на  европейците или хората на които и да било други. Ние желаеме хора на българите, които ни служат на нас, ние с нашите налози им плащаме заплатите и желаеме наши хора да ръководят, не хора на американците или хора на посолството, изясни политическият анализатор.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР