Първият кръг в новото издание на Висшата лига е вече

...
Първият кръг в новото издание на Висшата лига е вече
Коментари Харесай

Червените дяволи готови да атакуват Премиършип отново според winbet

Първият кръг в новото издание на Висшата лига е към този момент близо. Точно „ алените дяволи “ от Манчестър ще имат достойнството да открият сезона. Те одобряват на „ Олд Трафорд “ „ Лестър “ във вечерен мач на 10-ти август.

Сезонът ще бъде основен за кариерата на една от звездите на тима - Пол Погба. Очакванията към него ще бъдат още по-големи, откакто той беше измежду главните фигури на френския народен тим в Русия. Мениджърът на Юнайтед, Жозе Моуриньо разяснява представянето на своя състезател на Световното състезание пред публицисти.

„ Пол беше просто превъзходен, изключително в последните 3 мача от шампионата. “ – сподели Моуриньо. „ Надявам се, че Пол схваща къде е повода за това негово положително показване. Разликата с играта му в първите няколко мача от шампионата беше в равнището на ангажираност, във фокуса, и в безспорното себераздаване. Тези качества издигнаха играта му на напълно друго равнище в решаващите елиминационни мачове от Световното състезание. “

Моу естествено не пропусна да спомене и другите играчи на „ Манчестър Юнайтед “, които се подвизаваха по терените в Русия.

„ Изпратих известия с пожелания за триумф на всички мои играчи, които бяха с националните си тимове в Русия, преди самото начало на шампионата. Не съм ги безпокоил по време на надпреварата, с цел да могат да се концентрират изцяло върху настоящите си задания. След финала също им изпратих известия. Единствено това на Пол беше друго от другите, тъй като той въпреки всичко стана международен първенец. “

Спортните анализатори от betindex.net напомнят, че Погба се причисли към Юнайтед от „ Ювентус “ през август 2016 за рекордната за този миг сума от 89 милиона паунда. Французинът обаче имаше няколко нелеки момента през предишния сезон, като даже беше оставен от Моуриньо отвън титулярния състав и в двата мача от осминафиналите на ШЛ. „ Червените дяволи “ бяха изхвърлени от шампионата от испанския „ Севиля “ на това ходило.

Междувременно „ алените дяволи “ към този момент са в Съединени американски щати за своето постоянно предсезонно турне. Пол Погба е получил удължена лятна почивка след Световното състезание.

Следващата седмица към отбора в Щатите ще се причислят испанския вратар Давид де Хеа, сърбинът Неманя Матич, както и новото попълнение Фред. Чилийското крило Алексис Санчез обаче не е с тима, защото към този момент американските гранични управляващи му отхвърлят виза. Не е ясно дали решението е дефинитивно, или към момента има късмет Санчез да получи позволение за влизане в Щатите.

Бразилският халф Фред е второто ново попълнение на манчестърци за лятото след португалския бранител Диого Дало. Бразилецът беше платен от украинския „ Шахтьор Донецк “ за 47 милиона паунда. Той е на 25 години и бързо стана съществена фигура в украинския гранд, като записа 15 гола в 155 мача за тях от 2013-а година до момента. Договорът на Фред на „ Олд Трафорд “, който беше част от тима на Бразилия на Световното състезание, е за 5 години.

Моуриньо беше очевидно задоволен от обстоятелството, че е съумял да си подсигури подписа на бразилеца, който беше трансферна цел и на други европейски грандове. „ Фред ще се впише отлично в нашата халфова линия. Той има тъкмо качествата, които на моменти ни липсваха предния сезон – изобретателен футболен разум и виждане за обстановката на терена “.

Според родния букмейкър winbet „ Манчестър Юнайтед “ към този момент е трети любимец за спечелването на купата в Англия.

Залагайге в
winbet и bet365 на най-високите коефициенти за победител във Висшата лига на Англия и мачовете от първия кръг!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР