Първият гост на новия подкаст ще бъде актрисата от филми

...
Първият гост на новия подкаст ще бъде актрисата от филми
Коментари Харесай

Шампионът Станислав посреща готвачите от Hell’s Kitchen 6 в Кухнята след Ада

Първият посетител на новия подкаст ще бъде актрисата от филми за възрастни Владимира Влахова

Тази неделя, 10 март, следва началото на формалния подкаст на хитовото риалити предаване “Hell’s Kitchen ”. Водещ на ще бъде спечелилият от петия сезон на кулинарната конкуренция Станислав Иванов. Талантливият сладкар, който се трансформира в любим на феновете, ще посрещне в студиото на подкаста най-интересните участници и звездите от тима на Златните.

Първи посетител в “Кухнята след Ада ” ще бъде вайръл сензацията от сезон 6 Владимира Влахова. Тя беше една от първите отпаднали дами в риалитито, само че остави диря с блестящо розовата си коса и характерната си специалност - актриса във филми за възрастни. В подкаста Владимира ще опише в детайли по какъв начин е попаднала в тази промишленост, по какъв начин фамилията ѝ приема присъединяване в Hell’s Kitchen и за по кое време е възнамерявала сватбата с приятелката си в Испания. Епизодът с Владимира ще бъде разполагаем в, и в неделя, 10 март, от 10:00 ч. Следващите епизоди на “Кухнята след Ада ” ще се излъчват след епизодите на Hell’s Kitchen.

Кулинарната конкуренцията за 100 000 лв. продължава и довечера. Гледайте епизода на Hell’s Kitchen от 20:00 часа по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уеб страницата на,, както и в формалните Instagram и TikTok профили на предаването. Последвайте „ Кухнята след Ада “ в TikTok, Instagram и Facebook
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР