Първият етап от модната надпревара вече е факт, така че

...
Първият етап от модната надпревара вече е факт, така че
Коментари Харесай

Битката за най-любим български моден бранд вече започна

Първият стадий от стилната „ конкуренция ” към този момент е реалност, тъй че побързайте да дадете своя глас до 23 април тук!

Нека сложим обичаните български фешън марки под светлините на прожекторите, девойки! Родните марки са неповторими, сбирките им - бутикови, а облеклата, създадени от тях, ни карат да се усещаме неповторими и разнообразни.

За да поддържат родните фешън производители, които заслужават повече внимание и известност, от Savex за трета година провеждат онлайн състезанието Savex4Fashion, в който вашият глас ще дефинира кой е най-харесваният български фешън бранд от 14-те познати и обичани български марки.

Тази година състезанието протича на два стадия : първи стадий на гласуването – с избор на 7 най-харесвани от вас марката, и втори стадий – край с избор на спечелилия на състезанието. Брандът, който събере най-вече гласове, ще получи освен вашето самопризнание, само че и парична премия от 5 000 лева

На финала на състезанието всеки, дал своя вот с годен адрес на е-поща, взе участие в лотария за една от 14-те награди, обезпечени от стилните марки.

Претендентите са единствено обичани и познати български марки:

AndyVil, AURE, BohoSi, VЯRA by MUSE SHOP, LE MÊME Fashion House, PROMESA, DIZI, TeAdore P., Love Annabel’s, Vintage Summer, MagdalenaAlex, MIRAME, COLLECTION KA BO, VERYCHI

Нека дружно да изберем кой е „ Най-любимият български фешън бранд в Savex4Fashion 2023! “

С поддръжката на Savex
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР